torsdag 28 juli 2011

Kärlek är en vetenskap

Kärlek är en vetenskap.
Alla säger följa din magkänsla, jadu ibland har du inte magkänslan, du har den fantastiska hjärtkänslan, som du vet är rätt. Människor kan vara grymma, och de kommer att vara det. Människor kan skada dig, krossa ditt hjärta och de kommer att göra det. Men bara du kan låta dem fortsätta att såra dig. kom ihåg detta: du kan inte ha kärlek utan tillit.

Alla är inte friska nog att ha en första parkett i våra liv. Det finns vissa människor i ditt liv som behöver bli älskade på avstånd. Oavsett hur länge du har varit med någon, berätta alltid för dem hur mycket du älskar dem och hur mycket de betyder för dig eftersom du inte vet hur länge du kommer att ha dem kvar. Hitta någon som är värd dina tårar, värt ditt skratt, värd ditt hjärta och som älskar dig så mycket som du älskar dem. En känsla för humor är en av de största rikedomarna du någonsin kan bli välsignad med. Par grälar, men kom ihåg, låt inte lite slagsmål dra dig ner. Slagsmål och kamp ska inte ta ett par neråt, de gör ett par starkare.

Ett förhållande är som ett jobb. Du måste arbeta hårt för att få det, och du måste arbeta ännu hårdare för att stanna i den. Ångra inte något som hände i det förflutna, eftersom det leder dig dit du är idag. Du skulle inte vara samma person utan det förflutna. Du vet dess sanna kärlek när du minst ser det komma, vill inte för allt lämna den enda du tänker på tusen gånger om dagen. Håll av de du älskar mest. Älska dem, vårda dem. Ge aldrig upp eller vänd ryggen till dem. För du vet aldrig när de inte kommer att vara där längre.


Han gav henne ett dussin rosor, 11 äkta och en falsk och berättade för henne att han skulle älska henne till sista rosen dog.

2 kommentarer: