torsdag 24 mars 2011

Tvättat

Nu är tvätten klar... blev 3 maskiner idag. lakarn tar plats. men nu är allt gjort för denna gången! S.K.Ö.N.T !

Gibson och jag tog en promenad till hundgården och det va populärt. träffade en annan hund som han lekte med och så fick det bli ett bad när vi kom hem för lerig blev han hehe.

nu väntar jag på att maten ska bli lagad och klar. älskling ska fixa nåt smarrigt med korv. får se vad det blir. kurr kurr och jag är hungrig!

go kväll

förkyld

hej hej och välkommen förkylning... trevligt att ses

tisdag 22 mars 2011

sådär då.
allt är undan plockat för vovvens skull.
ut o snabb kissa och sen bege sig mot stationen och sedan mot Linköping! :)

VÅR!

NU känns det verkligen att det är vår!
12 grader varmt och solen skiner och riktigt värmer och man blir svettig när man väljer en för tjock jacka vilket jag gjorde idag.
nu kör jag på skinnjackan fram tills man inte behöver ha nån jacka på sig, för att svettas när man är ute är ingen höjdare. Gibson och jag tog en tur på en timma och det var jätteskönt. hoppas att vädret håller i sig så här nu.

just nu sitter jag och väntar på att mitt vitlöksbröd ska bli klart i ugnen så jag kan käka lite innan jag ska åka till Linköping och umgås lite med syster och Neo o Noah.

måndag 21 mars 2011

igår va det söndag och då var jag i Ödeshög hos mamma och pappa och åt middag och sen bjöds det på våfflor!
syster med familj var oxå där och mormor :)
kul att träffa familjen. <3

idag har jag bara hunnit med att gå en timmas promenad med Gibson och nu har jag fixat en spellista på spotify med Avantasia så nu är det dax att börja städa och sätta upp nya gardiner som jag köpte igår på Skattegården i Ödeshög. så nu ska här bli vårfint :D
känner faktiskt för att städa så det är väl lika bra att sätta igån när lusten är framme!

onsdag 16 mars 2011

på stan

idag har jag varit på stan ihop med Marie! :)
vi har inte setts sen i December pga. att det alltid har krockat med en massa jobb för oss båda. men nu passade det äntligen. 
vi käkade på mc.donalds och strosade runt och kollade lite. var inne på Åhlens och provade lappglans och ögonskuggor. haha guuud så dant! ;)

det var en mysig eftermiddag ihop med min gamla kompis! 
Puss o kram och tack för en bra dag med dig! :D

Rude TV-host can't stop laughing at his disabled guests! - SUBTITLED - E...


Jobbigt läge, men så jäkla bra

Weird finnish guy subs translation lakupiippu

hahaha!

Nemi




tisdag 15 mars 2011

Ikväll är det dax igen!

Äntligen börjar det igen!
Greys Anatomy 21.00 Kanal 5

1911

hittade en ny bild från 1911. Jackie chans 100th film



Tröttast

Fy vad trött jag var igår kväll. Huvudet värkte och jag var allmänt seg. tog en dusch och gick sen och la mig, somnade som en stock. och guuud vad skönt det var! vaknade nån gång mitt inatten och trodde jag skulle gå upp, men det var bara johan som snodde in sig i täcket. Men när klockan pep så var det dax att bege sig uppåt. *gääääsp!* 06.00
och som vanligt då så fick man ju stå och vänta på spårvagnen som var en buss. blir så trött på att dom inte håller tidtabellen som står. Men jag hann ialla fall till jobbet i tid, tur att jag skulle jobba i stan idag så jag inte skulle med nåt satans pendeltåg till Linköping.

Nu är det nog dax för lite frukost.
Börjar bli kurr i magen

Olycka

"En cyklist, som strax efter 8-tiden på tisdagsmorgonen blev påkörd av en bilist, dog. Olyckan inträffade på riksväg 50, lite före Alvastra.
Både bilisten och cyklisten var på väg åt samma håll, mot Motala när bilisten körde på cyklisten. Det är fortfarande oklart hur det gick till. Till olycksplatsen kom Ödeshögs räddningstjänst samt ambulanser från Ödeshög och Mjölby.
Cyklisten dog omedelbart medan bilisten blev chockad och fördes till Ödeshögs vårdcentral. Båda personerna är i över medelåldern och hemmahörande i Ödeshög."
R.I.P min käre farbror
  

fan...

ont i huvudet, fryser, ledsen, trött...

i hundgården

Anna och jag och gibson gick till hundgården och hade det mys:


sniff
sniff sniff sniff
Jiiihooow!
löööv
friends
goos
nu jävlar!







måndag 14 mars 2011

En unge i minuten!

har kollat på en unge i minuten och ska väl erkänna att man sätter sig in i situationen och längtar tills den dagen man själv får ligga där med värkar och en karl som håller handen och hämtar det man vill ha! haha
nej men seriöst. klart man längtar efter en gosig liten bebis....

besök av anneli och emeli

jepp! idag kom Anneli vid 9.30
Jagh steg upp tillsammans med älskling och vi åt frukost ihop. sen traskade gibson och jag ut på en liten morgonpromenix på 30 minuter.
Anneli dök upp strax efter att vi kommit hem, Gibson stod för välkomnandet.

lite Te och mackor slank ner och  vi satt i köket och tjötade i 2,5 timma när klockan blev 12 och Emeli kom :)
efter lite tjöt om vad och vart vi skulle äta så kom vi fram till att vi beställer en familjepizza från onlinePizza. det var smaaaarrigt!! men fyvale så mätt jag blev.

Anneli och jag och hund gick sedan en promenad för hon skulle hem och gibson och jag gick sedan hemåt i en ganska rakt takt. han blev jättegrisig, så när vi kom in så fick det bli en dusch så allt grus försvann. tror han tyckte det va ganska skönt ändå :)

söndag 13 mars 2011

Stark hund!

det blev en timmas promenix med sambo och hund.
idag upptäckte vi dock hur stark gibson är. Han blev lite upphetsad när det var två andra kompisar som var ute och skulle fram och leka. drog då som alltid iväg, men idag slet han sönder halsbandet. fattar dock inte hur han lyckades med det, knak sa och  av var det och fri var han och sprang iväg. som tur var så hade vi med oss nosgrimman, för man vet ju aldrig med den där herrn. ;)

Nu är jag nyss hemkommen ifrån City Gross. åkte dit och handlade lite frukost och lite annat junk som var slut. ibland behövs det ju fyllas på...
köpte då även ett nytt halsband till Gibson som jag hoppas ska hålla eftersom detta är gjort enbart i jutet stål.

sitter nu och väntar på att potatisen ska bli mjuk så jag kan göra lite mos och sen blir det till att steka körv! :D
sen blir det nog mys med älskling, nån bra film kanske?

Söndag

söndag = slö dag... varför händer det aldrig nåt på söndagar? är det för att måndagen väntar?

lördag 12 mars 2011

älskling lagar köttfärssås och pasta! Luktar Mööööms!!

Gibson




Min älskling! <3









det sket sig... när jag tänkt att va duktig och köpa gymkort så tog de inte emot kort. får gå och köpa ett imorn istället när jag har kontanter. men gick ialla fall till ingelsta och köpte hundfoder och kunde faktiskt inte stå emot att köpa en leksak till voffsen :P

VÅR!

kom precis in från en solig och skön promenad med Gibson.
Nu har skinnjackan åkt fram och den där fula tjockjackan får nog åka in i garderoben nu. Jag hoppas bara på att  vädret inte får nåt bakslag så det blir kallt igen nu när snön äntligen håller på att försvinna!
allting känns så mycket lättare när solen lyser och det blir varmare!

nu ska jag faktiskt gå ner till Gymmet och köpa mig ett månadskort för nu har jag gett mig faan på att jag ska börja träna och bli snygg!
ska även gå till Ingelsta och köpa mat till Gibson på Grizzly för nu är den slut. han tyckte det va gött att käka leverpastejsmackor till frukost så honom gör det nog inte så mycket att fodret är slut hähähä!

snart ploppar dom här fina upp oxå, då är det vår!

fredag 11 mars 2011

saknar...

Zebulon <3 

2011-03-11

slutade jobbet 7.30 imorse. åkte hem och kröp ner i en uppvärmd säng. det var inte alls fel kan jag lova!
men eftersom att jag är ledig inatt och skulle träffa Emeli så sov jag bara till 11.00 men hade gärna sovit längre!
mys med en vovve som ligger nära och vill ha lite kli. hihi
anyway! Emeli kom hit vid 13.00 och sen drog vi ner till stan och käka på donken. sen gick vi runt och glodde på det vi skulle glo på och jag kom hem med handkräm och duschkräm... ptja... sånt som går åt.
Det var ialla fall en mysig dag ihop med emeli eftersom vi inte setts på så länge då hon pluggar på annan ort till SSK. Gibson och jag följde med när emeli gick hem till sin boyfriend och vi tog en promenad på nästan en timma. det var mycket uppfriskande och det tyckte nog Gibson oxå för han hade typ damp.
nu är jag sviiiintrött och sviiinmätt efter att ha ätit kyckling med wook och klyftpotatis med vitlöksbröd. nu ska jag gå och mysa med mitt hjärta! sen blir det nog sängen... ZzzZZzzzZZZzzzzz....

Jag och Gibson



"Renovering"


jag blev trött på att allt är i "trä" färgat så fick för mig att måla om min gamla byrå som jag har underkläder och lite annat junk i som jag använder mest, toppar och så. och jag är riktigt nöjd med resulltatet. färgen köpte jag på Bolagret och knopparna är köpta på Ikea. 
                                                                                          

                        

Ooups!

här var det visst dåligt med uppdatering. så får väl ta tag i den nu då :)