torsdag 30 december 2010

GOTT NYTT ÅR!

då var det årets sista dag!
Bara jag som tycker att detta år har sprungit iväg? var ju inte längesen det var nyårsafton ju.
men men åren går och det är bara att hänga i så länge det bara går! :D
Aftonen kommer att tillbringas i Eneby ihop med min älksling och tillsammans med några vänner. synd dock att Anneli inte mår bra och kan komma :( hoppas att hon mår bättre idag ialla fall.

Nu ska jag snart dra på mig jacka och skor och åka till jobbet och göra en sista instatts för 2010.
kort och skönt pass idag, 9-13 inget att klaga på, och så är det ju OB! thjoooohooo!!!

GOTT NYTT ÅR!!!

onsdag 29 december 2010

Jag mår inget bra... tror jag har feber. Känner mig så trött och slö.
Blir att dega i soffan hela kvällen med nån film och Gibson som fotvärmare.
*suck* vill inte va förkyld längre... kan det släppa nån gång....

Nya Smycken!




tisdag 28 december 2010

Besök

idag åkte jag ner till stationen vid 11.00 och möte syster med barnen. Vi gick en sväng på stan men vi kom på att vi inte orkade gå i massa affärer så vi gick till ICA och handlade mat så vi kunde gå hem och laga till lite käk hemma hos mig. så vi köpte köttfärs och pasta så home we went och började göra köttfärssås. och den blev helt okej. De åt ialla fall. 
Vi gick en sväng till ÖB oxå för syster skulle köpa Pomac att fira nyåret med :P
Gibson o jag väntade utanför ihop med Neo som hade det kul i snön :P Gibson med så klart.

de åkte hem för en timma sen ungefär så nu sitter jag här och gibson ligger helt däckad i soffan. det är jobbigt att ha två små killar runt sig som leker med en hela tiden så man inte hinner med att sova något. 
var tvungen att ta en bild på han där han ligger helt utslagen haha! 



Julaftonen 2010

ja här har det varit tyst och bloggtorka. ber om ursäkt för det men har inte hunnit. har haft så mycket annat för mig nu när det har varit jul och familjemys :)
Julafton spenderade jag i Ödeshög ihop med familjen, tyvärr var inte älsklingen med för vi delade på oss iår oxå. men nästa jul ska vi fira tillsammans har vi bestämt! :)

lite bilder från Julafton:









onsdag 22 december 2010

Äntligen är jag klar med alla julklappar! bara en kvar till syster med den ska jag gå och fetcha imorgon. så är allt klart sen, Och som vanligt så var man ute i sista minuten.
Men faktiskt så tycker jag att jag fick till rätt så bra julklappar iår. svårt det där med att veta vad man ska köpa... hade världens problem att hitta nåt till älsklingen. han har ju typ redan allt!
Men hittade ialla fall så det blev tre klappar till mitt hjärta :)

Fick hoppa in och jobba inatt, känner mig ganska trött just nu. kom hem imorse efter att ha jobbat 10 timmar utan nån större sömn innan så natten var ganska lång. kom hem vid 8.00 imorse och gick ut med Gibson sen gick vi och la oss i sängen och sov till kl. 13.00 och det var så skönt så skönt. Gibson tryckte ut mig så jag fick ligga på kanten av sängen! haha! jälka hund! :P
som sagt, tillbringade min eftermiddag på stan. Ikväll blev det en ganska lång och kall promenad med Gibson och nu har jag ätit lite. Lagade köttgryta och ris. Älskling får äta när han kommer hem vid 21.00 jag var "hungrig" så jag åt före.

har åkt på förkyldningen som alla har haft på jobbet!
skitkul... känner inte ett skit av vad maten smakar eller vad drickat smakar. Jippi! jag som har längtat så till julbordet på julafton. Hoppas att smaken har hunnit komma tillbaka tills dess. det blir att köpa nässpray och snorpapper nu och kurera sig.
Maten var inget god för jag kände inte vad det smaka så sket i att äta allt jag lagt upp... tur man har hund ;)

Nu tror jag att jag ska kolla på galenskaparna tills älskling kommer hem, för sen vill jag bara sitta och mysa.

måndag 20 december 2010

Varit hos Anna

jepp!
Har vart hos Anna en stund. Hon bjöd på te och cola med gott tilltugg :)
det var mys att träffas, var ett tagsen som vi sågs sist. Det blir så vid sjukdom och annat som kommer emellan tyvärr. men thats life!
vi hade det ialla fall hur mysigt och trevligt som hälst. Vi satt o mös i soffan ihop med Två och en halv men. haha det är ett av mina favvo program helt klart!

Nu är jag hemma och har försökt att ta en vettig profilbild till fejjan, men vet inte om jag lyckades så bra. :/ men men den får duga. den är ialla fall ny och fräsch ;)

jag och Anna :)

Nya Fejjan bilden ;)

ett ego

Robert Gustafsson - The Ambassador

jobbat idag. 7-14 rätt skön tid men det va lite långtråkigt för det fanns inte så mycket att göra med bara en boende hemma. vi var och köpte en julblomma som han ska ha med sig när han åker hem till sina föräldrar över jul. det var väl det stora hela som hände. Jag fick sluta vid 13.30 så då åkte jag spårvagnen hem och gick till tempo för att köpa mera färs. För nu håller jag på att steka köttbullar för fullt igen! det blev inte så många kvar igår efter vi ätit en del av dom. Och älskling är ett stort fan av just köttbullar så det är väl bra att det finns i frysen ;) haha

söndag 19 december 2010

flitig, jominssan!

Emeli och jag fikade på Esspreso house. Varm chocklad och en chockladmuffins. mums mums! Jag köpte en mössa och ett par leggins på Gina för mitt presentkort jag fick när jag fyllde av syster så nu är jag nöjd. Emeli följde med hem en stund för hon ville hälsa på Gibbe :)Nu har jag gjort 54 köttbullar och satt nejlikor i apelsiner och hängt upp.
Nu så nu ska här dofta jul oxå! :)
Köttbullarna blev godkända, vi åt några ikväll ihop med hemgjort potatismos. det var gott. Men jag blev så mätt så var tvungen att ta med Gibson ut på en 40 minuters promenad :P
Älskling ville inte följa med. Men nu ska vi mysa och se film <3


Söndag

det snöar. Mysigt.
Jag och Älskling har ätit en mysig fjärde adventsfrukost med stekta äggmackor och massa annat gott till, ihop med tända ljus och så klart så tändes det fjärde ljuset för första gången i år. Nu är det inte långt kvar tills Julafton är här. Fasen vad fort tiden går!
man hinner knappt med.
Idag tänkte jag göra egna köttbullar och frysa in så man han lite att ta fram nu när det snart är jul. Och det är ju aldrig fel med lite köttbullar då och då.
Men först nu snart så skja jag träffa Emeli på stan och ta en fika innan hon åker hem till Mjölby. Det ska oxå bli mys. Älskling ska spela tv spel så då är det lika bra att hålla sig borta ;) haha!

Nu ska jag hoppa in i duschen och snygga till mig!
puss o kram

lördag 18 december 2010

ICA - Tillbaka efter sommaren.

ICA - Ulfs fjortisfylla

HAHA!

jag var bara tvungen

Lördag 18:e December

Vaknade skapligt tidigt idag. redan 8.20 låg i soffan o kollade på Tv. Dr. Phil men älskling tyckte att han ville se nyhetsmorgon innan han åkte till jobbet så jag fick byta kanal.
Gjorde väl inget för det var inget vidare dä där Dr. Phil.
Nu har jag varit ute med Gibbe i ca en timma. Fan vad jobbig han är när han drar och idag var det extra jobbigt att hålla emot för han var hyper till max. Hoppade i varje snöhög han hitta. Han tycker verkligen om snön min lille vovve. hehe

Ringde till mamma när jag kom in, de ska ta tåget från linköping och komma och gå på stan här istället för i linköping som de hade planerat. så får se när de tycker upp. ska ialla fall gå och möta dom på stationen.

Jag ska gå till Chilli, ska inhandla en står plåttunna som man kan ha hundmaten i. det ser lite snyggare ut än att ha den i bara själva påsen. För påsen är ganska mycket ivägen när man ska in i skafferiet. Då står det en påsjävel där som väger som man måste flytta på varje gång man ska in där.
Såg även snygga kuddar med stjärnor på som det var rea på så ska köpa två såna och ha i sofforna i vardagsrummet. Då blir älskling så glad när det är nya kuddar. för han ÄLSKAR kuddar. haha! Not! men jag gör det och då ska jag fasen i mej ha massa oxå!

ska se om jag kan hitta de sista julklapparna oxå... Fick tag på det mesta igår när Emeli och jag var på stan. men det fattas några än. svårt att veta vad jag ska köpa... speciellt till Johan... nån idé nån?

Nu ska jag fixa till mig för de lär väl åka snart så jag är klar tills dom kommer!
Tjooohooooo!! Pöss!


Typ en sån

torsdag 16 december 2010

Skojigt värre!


det var ju skitkul att komma hem till detta igårkväll efter jobbet... måste han alltid va på allt så fort man glömt plocka bort lite grejjer?! men nu skyller jag faktiskt lite på Husse för det var han som inte plockade undan alla kuddar innan han åkte iväg.



onsdag 15 december 2010

Tråk

vad ska man hitta på nu då innan jobbet? börjar klockan 15.00 och kör till 22.00 ikväll. Mindre kul tid men det får gå. det klirar ju till lite i kassan ;)
Älskling är hemma idag, som vanligt så sovs det på soffan när han är ledig. dökul sällskap... not.
Förflyttade mig in till vardagsrummet istället för det snarkar det inte ialla fall.

Fan vilken mysko dröm jag hade inatt.
Jag var typ utomlands med familjen, men vet inte vart vi befann oss. Men jag hittade ialla fall en massa konstiga mynt som jag samlade på mig och visade för pappa. och han räknade på och sa att de var värda flera miljoner hemma i svergie. WOW! stenrik juh! Men så kom det en tant och började plocka åt sig alla som jag hade plockat på mig. sen helt plötsligt så var vi i någon stor nöjespark. där hade de felvända rutch-kaner. la man sig i slutet av den så åkte man upp istället för ner. så fanns det en som man åkte vågrätt i. Helt fucked up var det. Min syster blev påkörd av en som kom ner från en jättstor kana på en kälke. och gibson frös om tassarna så vi fick köpa skor till honom.
helt sjuuukt var det! haha!
så man kan få ihop det ibland asså.

Men jag tror jag vet hur jag fick ihop allt med mynten ialla fall. Häromdagen så såg jag en film som hette "Dear John" och hans pappa var Autistisk och samlade på mynt för det var hans stooora intresse. så det var mycket prat om mynt i den filmen. men bra var den :)

tisdag 14 december 2010

Home sweet home

Hemma efter en kväll på jobbet. Kvällen gick faktiskt fort. men hade att göra typ hela tiden så var väl därför. slutade lite tidigare för allt va klart så jag fick bege mig hemåt. :)

Älskling hade lagat köttfärssås och pasta och tänt ljus tills jag kom hem och det var mysigt att få ett sånt bemötande. <3 världens bästa pojkvän är vad han är!!

Nu ska jag leta reda på Paranormal activity 2 och kura ner mig i soffan och bli lite rädd :P

"Paranormal Activity"



Jag har inte sett den innan, men idag så tänkte jag att jag skulle ta och se den för jag har hört så mycket om den. Det var en Jäkligt bra film.. den va lite speciell. men det känndes som att det skulle kunna ha varit tagit direkt ur livet. Kanske inte just alla scener men många av dom.
Måste erkänna att det var tur att Gibson låg brevid i soffan och sov för själv hade den nog varit lite scary att kolla på :P men det blir nog så att jag måste se tvåan oxå!

Dessa Spårvagnar!!!

Back on track?
faaaan! jag blir så förbannad! Jävla spårvagnar som inte håller tidtabellen!
Gick ut 10 minuter innan spårvagnsjäveln skulle gå så jag hade go tid på mig för den skulle gå 12.40, men du ska inte tro att det kom nån. nääärå! man ska stå där och frysa röven av sig.
klockan 13.00 PRICK kommer den jävlen! precis då ungefär rätt exact då jag skulle börja jobba. Fick ringa och be om ursäkt att jag kommer senare. känns ju jävligt lyckat! och så när man var framme i Fridvalla så ställer sig "han som kör tåget" öppnar inga dörrer eller nåt, och skäller på en kille med hund för han hade inte betalat för "sig och sin hund" så då fick man stå och höra på det oxå!

MEN nu är jag iallafall framme och har hunnit fylla i att jag är här och läst vad som har hänt. så nu pyser jag iväg och gör lite nytta!

14:e december

God förmiddag. det är väl synd att säga "god morgon" när klockan är snart 10.30
Jag var trött imorse, fattar inte vad det är med mig. var skittrött igårkväll igen. hade ju inte gjort nåt direkt ansträngande på hela dagen. somna som en stock, till och med före Johan och det händer typ Never!
Men fick inte sova längre än till 9.00 får Gibson började då hålla morgonkonsert och ville ut och kissa.
så det var bara att dra sig upp och klä på sig och gå ut. Tog med kameran ut och fotade lite vinterbilder, här kommer dom:






mysigt med vinter tycker jag.
Idag så ska jag jobba. Börjar klockan 13.00-20.00 jag gillar den arbetstiden. blir lite av kvällen när man kommer hem så man behöver inte gå och lägga sig direkt som man oftast gör när man slutat klockan 22.
Nehe, nu ska jag se om det finns nåt att göra här hemma och det tror jag säkert att det gör för det gör det jämt!
Puss o haj!



Bilder

lite bilder från gårdagens luciatåg:

Neo innan det var dax att gå till skolan och lussa :)


de va duktiga och sjöng som fröken sa ;)

Massa tomtar och tärnor :)

Tomtenissen Neo

Noah :)

jag ska åka hem, står och väntar på bussen 

måndag 13 december 2010

Hemma!

hemma igen efter att ha varit i Linköping hela eftermiddagen/kvällen.
Luciafirandet var jättefint :) de var så söta så alla barnen! Neo va så klart gulligast i sin tomte utstyrsel :)
Linda hade med sig skinksmörgås med rövbetsallad ;) det var smaskens det.
När vi gick hem så hade Neo och jag lite snöbollskrig, det tyckte han va skitskoj. haha

Innan jag åkte till syster så stannade jag i Abisko och gick in på Federal för att kolla om de hade nåt fränt smycke till örat. Hittade en svart tunnel med stenar på. Nöjd. dyr. 200kr. Men va fan lixom! fanns massa snyggt som jag ville ha med fick bli bara den idag.

väl hemma igen. Mätt efter att ha ätit burgare från Max. så där skönt trött, känns att "solen" idag börjar att ta. hettar lite om kinderna. :)
Blir en lugn afton med mina två älsklingar, för imorgon ska jag jobba igen.


en sådan blev det :)

Agnetha & Linda Nu Tändas Tusen Juleus

Solat

Jepp! Det var för jävla längesen jag la mig i en "kärringgrill" och det va gött som fan! Hade nästan glömt bort hur gött det är ;)
Extra skönt nu när det är så kallt att lägga sig där i och slummra till.

Lucia

usch! vad trött jag var igårkväll efter att ja jobbat 12 timmar. Kom hem och käkade pizza som älskling hade köpt och det var skitgött för jag va hungrig. hade bara ätit frukost.
Vi skulle se på en film men jag somade typ efter 30 minuter av den så såg inte så mycket. blev sen intvingad i sängen men hade gärna legat kvar på soffan för låg så jädra skönt :P
Men somnade ju om som en stock sen ändå :P men blev väckt 4.30 då min mobil ringde , jag fattade inte att det ringde, trodde det var larmet som gick igång så jag tryckte bara av. Men det var visst jobbet som hade ringt :/ jaja... jag sov ju faktiskt!

Ikväll ska jag åka till Linköping och kolla när Neo lussar med skolan :)
ska bli lite mysigt, det var visst fika oxå efteråt och det är ju alltid trevligt.
Jag kommer ihåg hur det var när jag gick i lågstadiet och vi skulle lussa inför alla föräldrar och mor/farfäder. Det var lite speciellt och även när jag och en kompis till alltid var med i det "riktiga" luciatåget som lussade i kyrkan på luciadagen på kvällen. Hur vi övade i flera veckor innan det var dax. sånt kan jag faktiskt sakna när jag sitter och tänker tillbaka...

lördag 11 december 2010

Färgar håret

Sitter med färg i håret. Nu ska det bli svart igen. Det är väl den färgen jag trivs bäst i. Trivdes jättebra i det röda men det blektes ur så himmla fort så fick färga för ofta. Svart håller ju ändå i sig och det är väl det jag känner mig som mest hemma i.

jag ser det snöar, jag ser det snöar det var väl roligt hurra!

Gibson och Jag kom precis in från en väldigt snöig promenad. Gibson tycker det är svinkul att hoppa och stuttsa i de största snöhögarna han hittar. han har även börjat med att gå upp på toppen och bajsa där :/ lite knäpp? näreå.
Det är väl bra att sitta o skita där uppe, då har man ju koll på allt som sker runt om. för det är viktigt.

Igår kväll blev jag lite nervös. Hans öga som har varit så fint nu i nästan en vecka, han fick som en böld inne i ögonvrån där han hade problem innan. Det såg ut som en jättestor finne med massa bös i. Men sen la han sig och sov och sen när han titta upp igen så var det borta och idag synns det inte alls.
vad fan va det för nåt?!
Jag är ialla fall glad att det försvann. Vill inte ha mer problem nu.

Jag sitter här nu och funderar på om jag ska ta spårvagnen in till stan och gå och köpa en tunnel till mitt öra. har en spiral i nu men den fasnar och åker bort för den börjar bli för liten till hålet nu.
så det får nog bli så att jag köper en tunnel med "pärlor" på istället.  kanske rött?

fredag 10 december 2010

@ Work

Jepp!
Så var man på jobbet igen. fint!
dock en kort tur idag. 13.30-17.30 men det är väl bättre än ingenting alls.
Ska även jobba på söndag oxå delad tur. tjoho! vad skojigt. nää... tycker inte om att va ledig tre timmar mitt på dagen och sen åka tillbaka till jobbet igen. Då vill man ju stanna hemma.

Älskling ska fixa mat tills jag kommer hem ikväll, det ska bli skönt att slippa laga det för en gång skull.
Och imorn så slipper jag det med för då vankas Julbord :)

nää.. CU later aligator

torsdag 9 december 2010

shopping

äntligen så fick jag tag på nåt snyggt tills på lördag då vi ska gå på julbord. Tror även att Julafton är räddad oxå. är skitnöjd! verkligen min stil!
hittade även en ny väska, min gamla har gått sönder så behövde faktiskt en ny och så är det alltid kul att köpa nytt ;)

Jag köpte ett par stövlar på Sko punkten för ca. 3 veckorsen. men av nån konstig anledning så har dom gått sönder, vänster skon är helt fucked up. så idag så gick jag in till dom och jag fick ta ett par nya. tyvärr så va dom nersatta i pris så fick ta några för 299kr om jag inte hade kvittot med mig vilket jag inte hade så klart. Men jag hittade inga för det priset så jag tog ett par svarta stövlar för 499Kr och la till 200kr så det blev ju inte så dyrt ändå i slutändan. :)



Stövlar: Sko Punkten 499kr
 Väska: Lindex 149 kr (ord. Pris 269kr)
 Linne: New Yorker  139 kr
Väst: New Yorker 169kr (ord. pris 319kr)

Pretty Maids - Little Drops Of Heaven

Frukost

                                                                                

God Morgon!

Morning!
Vaknade vid 9.00 och precis då så ringde rappotörskontoret och fråga om jag kan jobba ikväll och i helgen. Tyvärr så kunde jag bara tacka ja till Söndag. Men bättre än inget alls.
Har varit ute med Gibson i 30 minuter och det är faktiskt skönt med en morgonpromenad innan frukost. vilket idag kommer att bestå av tomtegröt och en go liten macka.

här kommer lite bilder från igår när Anna var hos mig på fika och mys:







onsdag 8 december 2010

Tvättar

Ja... det var överfullt i två tvättkorgar så det var bara att ta tjuren vid hornen och göra det.
Fanns dock inga tvättider så jag fick tjuvtvätta efter alla andra. Tur är att de inte stänger av maskinerna efter klockan 21. så nu är det full rulle nere i tvättstugan. ska snart sticka ner och kolla till tummlaren...

Lagar mat

jepp!
Anna har varit här på lite cola och pipparkakor. det var urmusigt och urmysigt. synd bara att Thirése inte kunde. Men vi får ta det nån annan dag då alla kan :)
Nu Lagar jag lite mat tills min älskling kommer hem från jobbet. Kvällens meny består av hemlagat potatismos och fiskpinnar (inte hemlagade) och sallad. Ska bli gött!
Sen ikväll så är det ju Grey's Anatomy och det får man ju inte missa för allt i världen, Men efter maten så blir det en kvälls walk med Gibson i snön.
Bilder från dagen kommer lite senare!
Puss o hajj!

Bröderna Karlsson


Har sett på Bröderna Karlsson idag. Tycker inte att den var så bra. Men lite smårolig på sina ställen.

Morn Morn

God morgon!
Som alla andra mornar så vaknar man vid 9.00 och sätter sig vid datorn och kollar facebook det första man gör. och under tiden så sitter det en hund och gnäller och vill gå ut. Så det ska jag göra nu! Dax för Morgonpromenad med min lille skrutt! :)

tisdag 7 december 2010

Dagens Fångst

Jeansen som jag fynda på stan 200kr

Gibson undersöker

Titta! han öppnar sitt öga som han ska!! <3

dagens outfit